111 modulkök från Space
på plats i Åsnen 2

Modulkök, i en härligt harmonisk grågrön nyans i 111st nyproducerade lägenheter i kvarteret Åsnen, Årsta.

Köksmodul Åsnen 2

Under månaderna februari till och med maj i år levererade Space 111 stycken modulkök till byggprojektet Åsnen 2, Årsta.

Detaljerna ger lyft

Vid ett besök på plats blir vårt intryck kök i en harmonisk nyans som också ger oss en liten känsla av lyx. Det är verkligen detaljerna som gör det. Enkla kök i en utvald färgsättning och med rätt detaljer kan ge en upplevelse långt utöver enkelt.

Modulkök i nio olika utföranden

Sammanlagt levererades dessa köksmoduler i nio olika utföranden, däribland som hörnkök och genomgångskök sammanbyggt med garderober och skrivalkov.

Material

Köksluckorna består av 16 mm spånskiva och är belagda med en yta av ‎Formica® högtryckslaminat. Färgen heter Fossil NCS 3005-B80G. Den rostfria diskbänken kommer från Stala, bänkskiva i granit, färg Nero Assoluto CG, ytskickt satiniert ifrån tyska KMD natursteine. Belysning ifrån Halemeier, vitvaror ifrån Cylinda, blandare ifrån Tapwell samt stänkskydd i 6mm härdat glas. Allt leverat av Space Interiör.

Antal modulkök: 111
Leveransperiod: Februari-maj 2018
Byggherre: Fortis AB
Entreprenör: Byggledning AB

 

Om Åsnen

Inom kvarteret Åsnen, längs med Sköntorpsvägen i Årsta, har man utfört en om- och tillbyggnad av en befintlig kontorsbyggnad från 60-talet. Byggnaden har gjorts om till en grundskola med plats för ca 900 elever. Ovanpå byggnaden har det sedan byggts tre lamellhus i trä med totalt 111 nya lägenheter, i fyra plan.

Märkt på: