Hållbarhet och rationellt montage.

Vi tillverkar varje år ett stort antal skåp åt framförallt prefabricerande byggindustri och projekt marknad. Gemensamt för alla våra möbler är att vi har lagt särskilt stor hänsyn till hållbarhet och rationellt montage. Därför är också alla våra möbler färdigmonterade från vår fabrik.

Flexibiliteten för alla våra produkter är stor. Som standard erbjuder vi t ex alla produkter i 9 st olika kulörer/dekorer. Måtten är också anpassningsbara i det fall som detta inte begränsas av porslinet/handfatet.

Liksom många av våra andra produkter är våra badrumsmöblers skivmaterial tillverkat med V100, fuktbeständigt material i kärnan. Kantlister i ABS och facklister i plywood förbättrar fuktbeständigheten ytterligare.

3D Laminering

Vi är stolta att erbjuda luckor och stommar i 3D-laminerat utförande. Denna teknik är med sitt skarvfria utförande särskilt attraktiv i badmiljö. Utöver den höga finishen ges också bästa möjliga prestanda i fuktiga miljöer.

Kulörer 3D laminat 2021

Miljö

Eftersom trä är en förnyelsebar råvara anser vi det viktigt att säkerställa att denna möjlighet utnyttjas på ett korrekt sätt. Vi använder därför uteslutande PFC och PEFC certifierad råvara. Detta garanterar en spårbar skogsråvara och att denna producerats på ett förnyelsebart sätt.