Effektiv produktion.
Flexibla lösningar.

Färdiga produkter och skräddarsydda lösningar. Styrkan sitter i kombinationen av standardiserad produktion samt flexibilitet vad gäller formgivning och inredning. Med skräddarsydda projektanpassade lösningar levererar vi inredning till badrum, hotell, vårdhem och bostadsfastigheter över hela Norden.

Smidig, snabb och säker produktion med Space.

Space förser marknaden med inredning av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. I vår fabrik i Kalix i norra Sverige sker produktionen under kontrollerade former i industriell miljö.

Sedan 1958 då företaget grundades har produktionen utvecklats för att möjliggöra en rationell tillverkning av planmöbler i korta serier. Vi arbetar efter ett egenutvecklat produktionssystem med utgångspunkt ifrån ”Lean-production” och ”Mass customization”. Tillsammans med en hypermodern maskinpark gör detta att vi kan erbjuda prisvärda möbler med kort leveranstid, hög kvalité och mycket stor flexibilitet.

Inredning med plats för skräddarsydda lösningar.

Styrkan sitter i kombinationen av standardiserad produktion samt flexibilitet vad gäller formgivning och inredning. Med skräddarsydda projektanpassade lösningar levererar vi till badrum, hotell, vårdhem och bostadsfastigheter över hela Norden.