Vi söker en Maskinoperatör och möbelmontör

Till vår planmöbelsproduktion söker vi nu dig som är serviceinriktad, initiativrik, noggrann samtidigt som du strävar efter hög kundnöjdhet. Du är också både tekniskt och praktiskt lagd och har lätt för att se och förstå olika lösningar.

Din roll kommer att bestå av att köra maskiner samt montering av olika typer av planmöbler. Då det i tjänsten förekommer kontakt med kunder, både företag och privatpersoner är det viktigt att du är serviceinriktad och har ett stort kundfokus.

Dina kunskaper
  • Grundläggande datorkunskaper.
  • Kunskap eller tidigare erfarenhet som maskinoperatör är meriterande.
  • Du är serviceinriktad, initiativrik, noggrann och strävar efter hög kundnöjdhet.
Meriterande är
  • Relevant yrkesutbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde: Snarast efter överenskommelse
Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning)
Placeringsort: Kalix

Låter det intressant? Skicka in din ansökan, märkt ”Maskinoperatör/Möbelmontör Space” till kalle.kantola@spaceinterior.se.
Frågor om tjänsten besvaras av Produktionschef Kalle Kantola 076-851 4212.

Sista dag för ansökan 2019-12-06. Urval görs löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.

 

Om företaget

Space Interior Sverige AB tillverkar planmöbler, både i form av färdiga produkter och skräddarsydda lösningar. Styrkan sitter i kombinationen av standardiserad produktion samt flexibilitet vad gäller formgivning och inredning. Vi jobbar med ”Lean-production” och ”Mass customization” vilket gör att vi kan erbjuda prisvärda möbler med kort leveranstid, hög kvalitet och mycket stor flexibilitet. Produktionen sker under kontrollerade former i industriell miljö, med en hypermodern maskinpark.

Space Interior Sverige AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med PreBad AB, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB, PCS Modulsystem AB och Altor Industrie.